SAKARYA / SERDİVAN - Aydın Gürdamar Ortaokulu

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımı ile kutlandı.

Ekm

Ağu

Okulumuz, Teknofest yarışmalarında elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. 12-14 Ağustos tarihleri arasında Rize ayağında gerçekleştirilen yarışma finallerinde Jüri tarafından yapılan değerlendirmede en iyi 10 Proje arasına girme başarısı göstererek Samsun şehrinde gerçekleştirilecek olan final sunumlarına davet edildi.

Ağu

Tem

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Ebubekir Sıddık Savaşçı yaz döneminde okulumuzda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızı ziyaret etti.

Tem

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günümüz Kutlu Olsun.

Haz

2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercihleri 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak olup 20 Temmuz 2022 saat 17.00'ye kadar sürecek.