SAKARYA / SERDİVAN - Aydın Gürdamar Ortaokulu

0(264) 502 30 25
İstiklal Mahallesi Mehmet Altınışık Caddesi No72 Serdivan SAKARYA
Vizyon
Ulusal ve evrensel normların farkında olan, tüm teknolojik, bilimsel ve akademik gelişmeler ışığında, bilgi toplumunun bireylerini yetiştiren, öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimlerine çağdaş bir eğitim ortamı sağlayan bir eğitim kurumu ve kültür merkezi olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin öz disiplin ve kişisel yeteneklerini geliştirmesine imkan sağlamak, Eğitimin merkezinde öğrenciyi temel almak , Öğrencilerin bireysel yeteneklerini yansıtabilecekleri ortam sağlamak , Toplumsal ve evrensel değerlerin temel alındığı çağdaş bir eğitim ortamı oluşturmak, Atatürk´ün ilke , inkılapları ve gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmektir.
09.00-15.10
DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumuz dolmuş-otobüs güzergahında olup, Okulumuza Serdivan-Kaymakamlık dolmuşları ve belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz, Serdivan İstiklâl mah. M. Altınışık Sk. ta bulunmaktadır.
Okulumuz Serdivan merkeze 500m mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Futbol, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Dart, Bahçe Oyunları v.b. alanlarda sportif etkinlikler düzenlenmektedir. Bu alanlarda kurulan takımlar, yapılan turnuvalara katılım göstermektedir.